Tuesday, February 23, 2016

Epson, Moverio AR gözlüğünün üçüncü jenerasyonunu duyurdu

Image converted using ifftoany

2016 Mobil Dünya Kongresi'nde yer alan Epson, Moverio AR gözlüğünün üçüncü jenerasyonunu kullanıcılarının beğenisine sundu.

Epson Moverio AR BT-200'ün üzerine gelen arttırılmış gerçeklik temelli akıllı gözlük BT-300, tamamen şeffaf camlarında iki adet OLED ekran taşıyor ve eskiye oranla her açından daha gelişmiş bir seçenek oluşturuyor. Kompakt gövdesiyle her zaman taşılabilen ürün, kişisel bir HUD ekranı olarak görev yapıyor ve karşınıza birçok bilgi getirebiliyor. Gücünü kablo ile bağlandığı kontrol ünitesinde yer alan Intel Atom X5 işlemciden alan ve Android 5.1 işletim sistemi üzerine kurulan BT-300, 5MP kamerasıyla çekimler yapabilirken, bağlantı noktasında ise Bluetooth ve WiFi teknolojilerini bünyesinde barındırıyor.

Epson Moverio BT-300, 700$-800$ arası fiyat etiketiyle 2016'nın dördüncü çeyreğinde farklardaki yerini alıyor. Arttırılmış gerçeklik gözlüğü daha çok kurumsal alan yönelik özellikler taşıyor ancak sporcuların ve drone kullanıcıların da dikkatini çekmeyi başarıyor. Tanıtım videosunu aşağıda izleyebilirsiniz.


0 comments:

Post a Comment